Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g9g31kcal2g0g2.6g0g
Katkarapu pienet (pirkka)15g10kcal2.2g0g0.1g0g
Sipuli, kokonainen 50g7.4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 59g46kcal1g9.4g0.1g0.6g
Lohi37g61kcal6.1g0g4g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g29g18kcal0.9g2.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g333kcal24.6g23.8g14.8g1.4g
Valittu annoskoko156g167kcal12.3g11.9g7.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g83kcal6.2g6g3.7g0.4g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=66274