Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.4g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Seiti pakaste 13g10kcal2.2g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6g4.2kcal0.2g0.2g0.3g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Lohifilee23g46kcal4.4g0g3.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g156kcal14.6g8g7.2g1g
Valittu annoskoko156g78kcal7.3g4g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g39kcal3.7g2g1.8g0.3g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.6g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230