Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.4g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Seiti pakaste 13g10kcal2.2g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6g4.2kcal0.2g0.2g0.3g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Lohifilee23g46kcal4.4g0g3.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.6g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g156kcal14.6g8g7.2g1.2g
Valittu annoskoko157g78kcal7.3g4g3.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g39kcal3.7g2g1.8g0.3g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230