Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee33g65kcal6.2g0g4.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.3g0.1g0.3g
Porkkana 14g4.5kcal0.1g0.8g0g0.4g
Palsternakka 8.3g5.3kcal0g1g0g0.4g
Sipuli 6.7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl11g40kcal0.2g0.3g4.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8.1kcal0g0g0.9g0g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g293kcal14.2g13.6g19.4g2.4g
Valittu annoskoko160g146kcal7.1g6.8g9.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna80g73kcal3.6g3.4g4.9g0.6g
Arvot/100g100g92kcal4.5g4.3g6.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402