Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi555g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee333g650kcal62.3g0g45g0g
Peruna, vanha, kuorittu 278g211kcal5.2g43g0.6g2.8g
Porkkana 139g45kcal0.9g7.7g0.3g3.5g
Palsternakka 83g53kcal0.4g9.8g0.3g3.7g
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g6.7g4.3kcal0.5g0.6g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl111g397kcal2.2g3.3g42.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g81kcal0.1g0.1g8.9g0g
Tilli, tuore 11g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3190g2930kcal145.6g135.6g195g22.6g
Valittu annoskoko1595g1465kcal72.8g67.8g97.5g11.3g
Annoskoko puolitettuna798g733kcal36.4g33.9g48.8g5.7g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402