Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g1.3g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Lohifilee2.3g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Kevytmaito (Ingman)4.4g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g21kcal1.2g1.8g1g0g
Valittu annoskoko16g11kcal0.6g0.9g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.3g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g66kcal3.7g5.6g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625