Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.1g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.1g1.2kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 1.3g1kcal0.2g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lohifilee2.4g4.8kcal0.5g0g0.3g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g16kcal1.4g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko16g8kcal0.7g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.4g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g49kcal4.3g1.8g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230