Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Puolukka2.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1g4.2kcal0g1g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g1.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g18kcal0.2g4g0g0.4g
Valittu annoskoko16g9kcal0.1g2g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.1g1g0g0.1g
Arvot/100g100g56kcal0.6g12.3g0g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807