Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska93g71kcal16.1g0g0.7g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl11g79kcal0g0g8.8g0g
Oliiviöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.5g4.5kcal0.2g1g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 16g11kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)22g18kcal0.2g1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g418kcal33.2g4.2g28.2g0.2g
Valittu annoskoko162g209kcal16.6g2.1g14.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna81g105kcal8.3g1.1g7.1g0.1g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175888