Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g13g11kcal0.1g0.6g0.9g0g
Lohifilee23g45kcal4.3g0g3.1g0g
Kevytmaito (Ingman)44g20kcal1.4g2.1g0.7g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 40g31kcal0.8g6.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g215kcal13.2g17.8g9.6g0.8g
Valittu annoskoko162g107kcal6.6g8.9g4.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna81g54kcal3.3g4.5g2.4g0.2g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625