Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee1403g2736kcal262.4g0g189.4g0g
Rypsiöljy 105g931kcal0g0g105.2g0g
Tilli, tuore 140g42kcal5.2g1.3g1.1g2.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.5g6kcal0.3g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3304g7429kcal535.8g4.8g591.4g5.8g
Valittu annoskoko1652g3714kcal267.9g2.4g295.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna826g1857kcal134g1.2g147.9g1.5g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603