Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)1.8g1.8kcal0.3g0g0.1g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1503.5g14kcal1g0.1g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.2g4kcal0.3g0g0.3g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%2.1g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruistaikina Myllyn Paras7g20kcal0.3g2.2g1.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g82kcal4g4.8g5.2g0.8g
Valittu annoskoko18g41kcal2g2.4g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g21kcal1g1.2g1.3g0.2g
Arvot/100g100g234kcal11.4g13.6g14.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164498