Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%3.5g2.8kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kirjolohifile14g23kcal2.3g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g52kcal4.8g0.4g3.4g0g
Valittu annoskoko18g26kcal2.4g0.2g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal1.2g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g148kcal13.6g1.1g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876