Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee150g293kcal28.1g0g20.3g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g796kcal57.4g0.4g63.4g0.6g
Valittu annoskoko177g398kcal28.7g0.2g31.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna89g199kcal14.4g0.1g15.9g0.2g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603