Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet5.5g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Gorgonzola-uusto, annos 50g4.1g13kcal0.8g0g1.1g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml6.8g10kcal0.1g0.2g1g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g51kcal2g1g4.4g0.2g
Valittu annoskoko18g26kcal1g0.5g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal0.5g0.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g141kcal5.5g2.7g12.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300