Sienijauhelihapihvit

Turvota kuivatut sienet vedessä ja maidossa.

Lisää kanttarellikastikejauhe ja korppujauhot.

sekoita jauheliha ja kananmuna sekä sieniseos keskenään ja sekoita hyvin.

Anna turvota 15 min.

Paista pihveiksi rypsiöljyssä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kanttarellikastike, Blå Band, ei valmis (29g)0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Korppujauho 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g43kcal4.2g0.8g2.2g0g
Valittu annoskoko18g22kcal2.1g0.4g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal1.1g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g118kcal11.5g2.2g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101798