Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g3.9g5.1kcal0.8g0g0.2g0g
Lanttu2.9g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g6.6g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana 3.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g31kcal1.8g2.4g1.4g0.6g
Valittu annoskoko19g16kcal0.9g1.2g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.5g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g84kcal4.8g6.5g3.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241319