Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi157g261kcal26.3g0g17.3g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 23g51kcal3.1g0.4g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g626kcal58.8g1g42.6g0.2g
Valittu annoskoko180g313kcal29.4g0.5g21.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna90g156kcal14.7g0.3g10.7g0.1g
Arvot/100g100g174kcal16.3g0.3g11.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982