Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 8.8g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 91g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Seiti pakaste 15g11kcal2.6g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.5g1.2kcal0g0.3g0g0g
Lohifilee27g53kcal5.1g0g3.7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g182kcal16.8g9.4g8.4g1.4g
Valittu annoskoko183g91kcal8.4g4.7g4.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna91g46kcal4.2g2.4g2.1g0.4g
Arvot/100g100g50kcal4.6g2.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230