Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha2912g3698kcal629g0g131g0g
Voi 40% rasvaa 291g1093kcal5.5g5.8g118.4g0g
Sipuli (kuorittu)1456g393kcal18.9g69.9g2.9g24.8g
Mustapippuri 70g196kcal7.6g26.8g2.3g18.5g
Suola, annos 3g87g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4659g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g524g1468kcal73.4g4.7g125.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13695kcal1468.8g214.4g760.8g86.6g
Valittu annoskoko10000g6847kcal734.4g107.2g380.4g43.3g
Annoskoko puolitettuna5000g3424kcal367.2g53.6g190.2g21.7g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157585