Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g109g364kcal23.9g0.3g30.4g0g
Katkarapu pienet (pirkka)175g116kcal26.3g0g1.2g0g
Sipuli, kokonainen 50g88g24kcal1.1g4.2g0.2g0.6g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 700g542kcal11.8g112.1g1.4g7g
Lohi438g726kcal73.1g0g48.1g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g350g210kcal11.2g24.8g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3717g3962kcal294.8g282.8g176.6g15.2g
Valittu annoskoko1859g1981kcal147.4g141.4g88.3g7.6g
Annoskoko puolitettuna929g990kcal73.7g70.7g44.2g3.8g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=66274