Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet3008g689kcal54.1g81.2g75.2g57.1g
Gorgonzola-uusto, annos 50g2256g7308kcal428.6g22.6g609g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml3759g5639kcal75.2g94g563.9g0g
Sipuli (kuorittu)752g203kcal9.8g36.1g1.5g12.8g
Valkosipuli 226g244kcal17.8g36.8g1.4g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28167kcal1171g541.4g2502g149.2g
Valittu annoskoko10000g14083kcal585.5g270.7g1251g74.6g
Annoskoko puolitettuna5000g7042kcal292.8g135.4g625.5g37.3g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300