Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet56g13kcal1g1.5g1.4g1.1g
Gorgonzola-uusto, annos 50g42g137kcal8g0.4g11.4g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml70g105kcal1.4g1.8g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana373g526kcal21.8g10.2g46.6g2.8g
Valittu annoskoko187g263kcal10.9g5.1g23.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna93g132kcal5.5g2.6g11.7g0.7g
Arvot/100g100g141kcal5.8g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300