Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%38g30kcal1.2g2.3g1.9g0g
Kirjolohifile150g249kcal25g0g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g558kcal52.4g4.6g36.8g0g
Valittu annoskoko188g279kcal26.2g2.3g18.4g0g
Annoskoko puolitettuna94g140kcal13.1g1.2g9.2g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876