Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee1600g3120kcal299.2g0g216g0g
Rypsiöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Tilli, tuore 160g48kcal5.9g1.4g1.3g3.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3768g8472kcal610.8g5.4g674.6g6.8g
Valittu annoskoko1884g4236kcal305.4g2.7g337.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna942g2118kcal152.7g1.4g168.7g1.7g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603