Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Puolukka2.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g1.4g4.8kcal0.2g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g21kcal0.4g4.8g0g0.4g
Valittu annoskoko19g11kcal0.2g2.4g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.1g1.2g0g0.1g
Arvot/100g100g56kcal1.1g12.6g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807