Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee4.1g8kcal0.8g0g0.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.4g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana 1.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl1.4g4.9kcal0g0g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g36kcal1.8g1.4g2.4g0g
Valittu annoskoko20g18kcal0.9g0.7g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.5g0.4g0.6g0g
Arvot/100g100g92kcal4.6g3.6g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402