Kermainen kookoskana

Sulata kukkakaali siivilässä, ruskista kana pannulla ja katso että palaset ovat sopivan pieniä.

Mausta chilillä, curryllä, valkopippurilla ja rakuunalla reippaasti, lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää seokseen auringonkukansiemenet, anna hetki paistua ja lisää kukkakaali.

Ruskistele ja mausta vielä hieman chilillä ja rakuunalla, lisää kokookoskerma ja anna hautua n. 10 min. Tarkista maku.

Tästä tulee 2 suhteellisen isoa annosta tai 3 pientä.

Que Aproveche!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton4.8g5.1kcal1.1g0g0.1g0g
Kookoskerma, kara3.8g10kcal0.2g0g1g0g
Oliiviöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g10g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Auringonkukansiemen1g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g51kcal3.4g0.6g4g0.2g
Valittu annoskoko20g25kcal1.7g0.3g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.9g0.2g1g0.1g
Arvot/100g100g129kcal8.7g1.5g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151193