Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet5.9g1.3kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Gorgonzola-uusto, annos 50g4.4g14kcal0.8g0g1.2g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml7.3g11kcal0.1g0.2g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g55kcal2g1.2g4.8g0.2g
Valittu annoskoko20g28kcal1g0.6g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.5g0.3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g141kcal5.1g3.1g12.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300