Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee17g32kcal3.1g0g2.2g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Tilli, tuore 1.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g88kcal6.4g0g6.8g0g
Valittu annoskoko20g44kcal3.2g0g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal1.6g0g1.7g0g
Arvot/100g100g225kcal16.4g0g17.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603