Lammaskeitto

Kuori ja paloittele juurekset.

Laita kiehuvaan veteen (2 litraa).

Lisää joukkoon silputut sipulit ja purjosipuli.

Lopuksi uunissa kypsytetty lammaspaisti.

Mausta, lisää myös persiljaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3717 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lammaspaisti kypsä rasvaton (Vataja), annos 50g2.5g3.3kcal0.5g0g0.1g0g
Lanttu1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli0.3g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g2.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g10kcal1.2g0.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko20g5kcal0.6g0.2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g3kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g26kcal3.1g1g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358141