Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%3.9g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kirjolohifile16g26kcal2.6g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g58kcal5.4g0.4g3.8g0g
Valittu annoskoko20g29kcal2.7g0.2g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.4g0.1g1g0g
Arvot/100g100g149kcal13.8g1g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876