Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g1.1g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Katkarapu pienet (pirkka)1.8g1.2kcal0.3g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 7.4g5.7kcal0.1g1.2g0g0.1g
Lohi4.6g7.6kcal0.8g0g0.5g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g3.7g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g41kcal3.2g3g1.8g0.2g
Valittu annoskoko20g21kcal1.6g1.5g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.8g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g106kcal8.2g7.7g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=66274