Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 1.6g1.2kcal0.3g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lohifilee2.9g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g20kcal1.6g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko20g10kcal0.8g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.4g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g50kcal4.1g1.5g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230