Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi666g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee400g780kcal74.8g0g54g0g
Peruna, vanha, kuorittu 333g254kcal6.3g51.6g0.7g3.3g
Porkkana 167g55kcal1g9.3g0.3g4.2g
Palsternakka 100g64kcal0.5g11.8g0.4g4.5g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g8g5.2kcal0.6g0.7g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl133g476kcal2.7g4g50.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g97kcal0.1g0.1g10.7g0g
Tilli, tuore 13g4kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3828g3516kcal175g162.8g234g27.4g
Valittu annoskoko1914g1758kcal87.5g81.4g117g13.7g
Annoskoko puolitettuna957g879kcal43.8g40.7g58.5g6.9g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402