Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi1678g2785kcal280.2g0g184.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.4g6.8kcal0.2g1g0.1g0.6g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 240g545kcal33.6g4.1g43.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g6673kcal628g10.2g455.4g1.2g
Valittu annoskoko1920g3337kcal314g5.1g227.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna960g1668kcal157g2.6g113.9g0.3g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982