Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g16g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Lohifilee28g54kcal5.2g0g3.7g0g
Kevytmaito (Ingman)53g24kcal1.7g2.5g0.8g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 48g37kcal0.9g7.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g257kcal16g21.4g11.4g1g
Valittu annoskoko195g129kcal8g10.7g5.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna97g64kcal4g5.4g2.9g0.3g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g2.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625