Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi69g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee42g81kcal7.8g0g5.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 35g26kcal0.7g5.4g0.1g0.3g
Porkkana 17g5.7kcal0.1g1g0g0.4g
Palsternakka 10g6.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.8g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl14g50kcal0.3g0.4g5.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Tilli, tuore 1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g366kcal18.6g17g24.2g2.6g
Valittu annoskoko199g183kcal9.3g8.5g12.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna100g92kcal4.7g4.3g6.1g0.7g
Arvot/100g100g92kcal4.7g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402