Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g1.6g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Lohifilee2.9g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Kevytmaito (Ingman)5.5g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g27kcal1.6g2.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko20g13kcal0.8g1.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.4g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g66kcal4g5.9g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625