Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee8493g16561kcal1588.1g0g1146.5g0g
Rypsiöljy 637g5633kcal0g0g636.9g0g
Tilli, tuore 849g254kcal31.3g7.6g6.8g17.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g21g36kcal1.7g6.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44967kcal3242.2g28.8g3580.6g35.6g
Valittu annoskoko10000g22484kcal1621.1g14.4g1790.3g17.8g
Annoskoko puolitettuna5000g11242kcal810.6g7.2g895.2g8.9g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603