Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee175g342kcal32.8g0g23.7g0g
Rypsiöljy 13g116kcal0g0g13.2g0g
Tilli, tuore 18g5.3kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g929kcal66.8g0.6g74g0.8g
Valittu annoskoko207g464kcal33.4g0.3g37g0.4g
Annoskoko puolitettuna103g232kcal16.7g0.2g18.5g0.2g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603