Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet62g14kcal1.1g1.7g1.6g1.2g
Gorgonzola-uusto, annos 50g47g152kcal8.9g0.5g12.6g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml78g117kcal1.6g2g11.7g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g584kcal24.4g11.4g51.8g3.2g
Valittu annoskoko208g292kcal12.2g5.7g25.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna104g146kcal6.1g2.9g13g0.8g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300