Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g167g142kcal1.7g7.5g11.7g0g
Lohifilee295g576kcal55.2g0g39.8g0g
Kevytmaito (Ingman)566g261kcal18.1g27.2g8.5g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g2g4.4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Vesi533g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 513g391kcal9.6g79.5g1g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4152g2745kcal169.8g229g122.4g10.2g
Valittu annoskoko2076g1373kcal84.9g114.5g61.2g5.1g
Annoskoko puolitettuna1038g686kcal42.5g57.3g30.6g2.6g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625