Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Puolukka3.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g1.6g5.5kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g24kcal0.4g5.4g0g0.4g
Valittu annoskoko22g12kcal0.2g2.7g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.1g1.4g0g0.1g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.4g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807