Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha63g79kcal13.5g0g2.8g0g
Voi 40% rasvaa 6.3g24kcal0.1g0.1g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g11g32kcal1.6g0.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana429g294kcal31.6g4.6g16.2g1.8g
Valittu annoskoko215g147kcal15.8g2.3g8.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna107g74kcal7.9g1.2g4.1g0.5g
Arvot/100g100g69kcal7.4g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157585