Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Puolukka31g11kcal0.1g2.1g0.2g0.8g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g14g56kcal0g13.8g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g16g55kcal1.9g10.9g0.4g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g242kcal4g53.6g1.2g3.4g
Valittu annoskoko218g121kcal2g26.8g0.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna109g61kcal1g13.4g0.3g0.9g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807