Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%44g35kcal1.4g2.6g2.2g0g
Kirjolohifile175g291kcal29.2g0g19.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g651kcal61.2g5.2g43g0g
Valittu annoskoko219g326kcal30.6g2.6g21.5g0g
Annoskoko puolitettuna109g163kcal15.3g1.3g10.8g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876