Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee19g37kcal3.5g0g2.5g0g
Rypsiöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g100kcal7.2g0g7.8g0g
Valittu annoskoko22g50kcal3.6g0g3.9g0g
Annoskoko puolitettuna11g25kcal1.8g0g2g0g
Arvot/100g100g225kcal16.3g0g17.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603