Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi20g33kcal3.3g0g2.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 2.8g6.4kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g78kcal7.4g0g5.4g0g
Valittu annoskoko23g39kcal3.7g0g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna11g20kcal1.9g0g1.4g0g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982