Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi778g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee467g910kcal87.2g0g63g0g
Peruna, vanha, kuorittu 389g296kcal7.3g60.3g0.8g3.9g
Porkkana 194g64kcal1.2g10.8g0.4g5g
Palsternakka 117g74kcal0.6g13.8g0.5g5.2g
Sipuli 93g28kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g9g6.1kcal0.7g0.8g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl156g555kcal3.1g4.7g59.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g16g114kcal0.2g0.2g12.4g0g
Tilli, tuore 16g4.7kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4466g4102kcal204.2g190.4g273g32g
Valittu annoskoko2233g2051kcal102.1g95.2g136.5g16g
Annoskoko puolitettuna1117g1026kcal51.1g47.6g68.3g8g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402